İSKENDERUNSPOR’A MORAL ZİYARETİ


Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürüyor. 

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Belediye Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, 5 Temmuz İskenderun Spor As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan vekili Suat Alpaydın, 5 Temmuz İskenderun Spor’un yeni sezon öncesinde kamp yaptıkları Sun oteline moral ziyareti gerçekleştirdiler.

Milletvekili Abdulkadir Özel ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, futbolcularla tek tek görüşmelerinin ardından yaptıkları konuşmalarda 5 Temmuz İskenderun Spor’a her zaman destek olacaklarını söylediler.

5 Temmuz İskenderun Spor kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, takımın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu’da, verdiği desteklerden dolayı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya ve Başkan yardımcılarına teşekkür etti.

‘SİZE GÜVENİYORUZ’
AS Başkan Bünyamin Saraçoğlu, “Bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Tüm futbolcularımız bu şehrin hak ettiği yere çıkması için hazırlığını yapıyor” dedi.

Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ise “Takıma yapılacak her destek geleceğe sağlam temel oluşturur. Bu konuda takıma güveniyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Herkes hak ettiği yerde olmalı. Biz İskenderun olarak daha üst liglerde olmak durumundayız. Şu anda bizlere olan güvenden dolayı sanayicilerimiz de esnafımız da destek oluyor. Artık iş sizde” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de, “Spor’un en büyük birleştirici güç olduğunu yakın zamanda Hatayspor ile gördük. İnanıyorum ki, Hatayspor ve İskenderunspor hak ettiği yere çıkacaktır” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU