İSKENDERUN KENT GÜVENLİĞİNE HBB DESTEĞİ


İçişleri Bakanlığı, Aselsannet, İskenderun Emniyet Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Kent Güvenliği Projesi” kapsamında başlatılan çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

İskenderun’un huzur ve güvenliği açısından başlatılan proje kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) ekiplerinin denetim ve kontrolleri çerçevesinde kent genelinin çeşitli bölgelerinde kurulacak olan 37 adet KGYS ( Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) ile 13 adet PTS (Plaka Tanıma Sistemi)direk dikim işlemleri sürüyor.

Hatay Büyükşehir AYKOME ekipleri ile emniyet müdürlüğü ekipleri ve ilgili diğer kurumlardan (Toroslar Elektrik Dağıtım, Türk Telekomünikasyon, Aksagaz) oluşan heyetin çeşitli cadde ve sokaklarda belirlenen noktalarda kurulacak olan güvenlik direkleri yüklenici firma tarafından yapılıyor. Yaklaşık üç aydır devam eden ve en kısa sürede bitirilmesi amaçlanan çalışmaların tamamlanmasıyla İskenderun’un güvenliğinin daha emniyetli olacağını ifade eden yetkililer bu çerçevede vatandaşlarımızın can ve mal güvenlik sorununun çözüme kavuşacağını belirttiler.
Haber: HBB