İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞ MEMNUNİYET ANKETİ


İskenderun Belediyesi tarafından katılımcı belediyecilik anlayışıyla internet sayfası üzerinden ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’ başlattı.

İskenderun Belediyesi Stratejik Geliştirme Müdürlüğü 13 maddelik ‘Vatandaş Anketi’ ile kamuoyunun memnuniyetini araştırıyor. Kurumsal internet sayfası üzerinden başlatılan anket çalışmasında yapılan hizmetlerin başarı ve önem derecesi vatandaşlar tarafından belirlenecek.

Katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Vatandaş Memnuniyet Anketinin ardından yapılacak değerlendirmelerle sorunlara karşı yenilikçi çözümler üretilecek.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bu anket, İskenderun Belediyesi’nin 2019-2024 Stratejik Planını hazırlama çalışmalarında kullanılmak üzere belediyenin performansını ortaya koymak, yürütülen hizmetlerden vatandaşın memnuniyet derecesini ölçmek amacıyla uygulanmaktadır. Anket ile İskenderun Belediyesi’nin hizmetleri vatandaşlarımız tarafından değerlendirilecek, talep ve istekleri de belirleyeceğiz. Anketin temel hedeflerinden biri de gelecek 5 yılın öncelikleri belirlenerek birlikte planlamaktır. Anketimize katılan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR