HEDEF SORUNSUZ BİR BAYRAM!


Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert’i makamında ziyaret ederek, yaklaşan Kurban bayramı öncesinde sorunları ve alınacak tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın “Vatandaşlarımızın huzurlu ve sıkıntısız bir bayram geçirmeleri konusunda gerekli tedbirlerin alınması” yolundaki talimatları doğrultusunda ilgililerle görüşmeler yaptıklarını ve sıkıntı, sorun, çözüm önerileri ve yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı diyalog halinde olduklarını ifade eden genel sekreter yardımcısı Taygun Cantürk,”Halkımızın bayramda kurbanlıklarını gönül rahatlığı içinde ve hijyenik bir ortamda kesmeleri ve bu konuda  gerekli önlemlerin alınması hususunda oda başkanımızla ortak bir görüş içindeyiz” dedi.

İskenderun Kasaplar Odası başkanı Nevzat Sert’le hem bayramda alınacak tedbirler, hem de odanın sorunları hakkında verimli bir görüşme yaptıklarına dikkat çeken Taygun Cantürk, “Sorunların ve sıkıntıların ortak hareket ve uyum içerisinde çalışmayla çözüme kavuşacağına inanıyorum. Bunun için bu kentin tüm dinamikleri ve ilgilileri gerektiğinde elini taşın altına koymaktan çekinmemelidir. Amaç ve hedefimiz önce sorunsuz bir bayram geçirmek ardından el birliği, özverili ve uyumlu çalışmalar yaparak kentimizi hak ettiği yere taşımaktır” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR