ANINDA MÜDAHALE!


Belen’e bağlı Sarımazı Derebahçe mahallesi Yılmazlar sokak no: 21’de HATSU’nun içmesuyu çalışmaları nedeniyle biriken hafriyat, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Belen Belediyesi’nin uyumlu işbirliği ile anında kaldırıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk ve Belen Belediyesi’nden yetkililer, mahalleli ile sohbet ederek, talep ve beklentilerini de dinledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk’ün göreve gelmesiyle, sorumluluk sahası içinde yer alan çalışmalar hız kazandı. Vatandaşların talep ve beklentilerine anında yanıt veren, çözüme kavuşturan HBB ekipleri 7/24 görev başında sorunları çözüme kavuşturmaya çalışıyor.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk’ün, ilçe belediyeleri ile koordine içerisinde olması, halkla diyaloğu ve sahadaki çalışma azmi, halkın takdirini topluyor.

Cantürk, “Mahallelerde alt yapıda ve üst yapıda ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları vatandaşlara sıkıntı yaşatmadan süratle onarıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

HBB ve Belen Belediyesi ekiplerinin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, bu nitelikli ve kalıcı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR