SAKİN VE SABIRLI HAREKET ETMELİYİZ


Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Gözcüler Toplu Konut sakinlerini makamında ağırlayarak, sıkıntı ve şikâyetlerini dinledi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’i ziyarete gelen Arsuz Gözcüler Toplu Konut Sakinleri, hem son zamanlarda yaşanan olayla ilgili Başkan Güven’e bilgi verdi, hem de istek ve şikâyetlerini dile getirdi.

Özellikle Suriyeli mültecilerin çıkarmış olduğu olaylar hakkında şikâyetçi olan site sakinleri, bu konuda belediyeden bir çözüm bulmalarını istedi. Daha sakin olunması gerektiğini belirten Başkan Asaf Güven, “Bu konuda tabii ki fazlasıyla şikâyetçi olduğunuzu biliyorum. Belediye olarak, ilçemizin huzuru, refahı ve güvenliği için elbette elimizden geldiğince çalışıyoruz. Suç işleyen kim olursa olsun, mutlaka hukuki olarak cezalandırılır. Yaşanan olayların sizi öfkelendirdiğini biliyorum. Ancak daha sakin ve sabırlı hareket etmek ve akıl yolu ile sağduyu ile bu işi çözüme kavuşturmak gerekir. Temennimiz bu olayın bir daha tekrar etmemesidir. Etmemesi konusunda da tüm güvenlik güçlerimizle, hem kaymakamlığımız hem de biz birlikte hareket edeceğiz. İlçemiz yüzyıllardır, farklı dinlere ev sahipliği yapmış ve insanlarımız bir arada yaşamıştır. İnanıyorum ki, bunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” ifadelerini kullandı. Haber: Yılmaz AKPINAR