KURBAN SATIŞ YERİNDE İNCELEME


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaklaşan kurban bayramı nedeniyle Ağır Bakım ve İlçe Tarım Müdürlüğü arasındaki boş arazide belirlenen kurban satış alanında incelemelerde bulundu. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ile birlikte düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fatih Tosyalı, “Belediye olarak vatandaşlarımızın bayram süresince bir sıkıntı yaşamaması, bayramı rahat ve huzur içerisinde geçirmesi için her türlü tedbiri alıyoruz” diye konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı, “Kurban Bayramına az bir süre kaldı. Belirlenen bölgeyi hayvan sahiplerine tahsis ediyoruz. Burada ışıklandırma, çöp koteynerleri, su giderleri, yer çizgileri, otoparklar, tuvaletler ve numaralandırma çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalar ile temiz ve düzenli bir ortamda rahatça kurban alımlarını yapabilecekler. Bölgede olması muhtemel trafik yoğunluğu içinde tedbirler alındı” dedi.

TEMİZ VE DÜZENLİ OLACAK
Başkan Fatih Tosyalı, “Kurban kesim alanları da belirlendi. Kurbanlıkların sağlık kontrollerini de tarım müdürlüğü yapıyor. Böylelikle kurban almak isteyen hemşerilerimizin içleri rahat edebilir. Allah hepsinin kurbanını şimdiden kabul etsin” ifadelerini kullandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR