KANTİNCİLER BİRLİK İÇİNDE SIKINTILARI ATLATACAK


Türkiye Kantin İş verenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Yavuz, sektördeki zorlukları ve önümüzdeki zaman zarfında yol haritasını belirlemek amacıyla İskenderun’da kantinci esnafı ile buluştu.

Hatay Kantin İş Sendikası İl Başkanı Caner Ömeroğlu’nun girişimleri sonucu gerçekleştirilen toplantıda kantincilerin içinde bulunduğu sıkıntılar görüşüldü. İskenderun Esnaf Odaları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Kantin İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Yavuz, Genel Başkan Yardımcısı Okan Fırat, yönetim kurulu üyesi Yaşar Tartan, Hatay Kantin İşverenleri Sendikası Başkanı Caner Ömeroğlu ve kantinci esnafı katıldı.

Zorluk çeken esnafın sıkıntılarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Kantin İş verenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Yavuz, ekonomik krizden dolayı da kantincilerin zor şartlar altında ayakta kaldığını vurguladı. Kantincilerin her geçen gün durumlarının daha da kötü olduğunu kaydeden Yavuz, birlik ve beraberlik içinde atılacak olan adımlarla sektörün iyileşmesi ve esnafın rahat nefes alması için üzerlerine düşen her görevi yerine getireceklerini önemle ifade etti.

Hatay Kantin İşverenleri Sendikası Başkanı Caner Ömeroğlu da sektörde gerçekten her geçen gün ciddi sıkıntılar yaşandığını kaydetti. Birlik ve beraberlik için bu sıkıntıları aşacaklarına inandığını belirten Ömeroğlu, Kantin İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Yavuz ve genel merkez yöneticilerine İskenderun’a gelerek esnafla bir arada olduklarından dolayı teşekkür etti.
Haber: Mustafa TOPAL