BOL GOLLÜ ‘TANITIM’


Hatay’da 35’incisi gerçekleşen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın final maçı öncesi Beşiktaş’ın efsanevi futbolcularıyla Hatay protokolü maç yaptı. Centilmence geçen mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Hatay’da her yıl düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın bu yılki gösteri konuğu Beşiktaş’ın efsanevi futbolcuları Samet Aybaba, Recep Çetin, Ulvi Güveneroğlu, Kadir Akbulut, Zafer Öğer, Metin Uzun, Süleyman Oktay, Oktay Aydaz, Saffet İşler, Kubilay Erel, Mehmet Aksu, Olcay Doğu, Abidin Özdemir, İskender Köksal, Celal Gökhan Güldağ ve Aydın Kahraman oldu.

Beşiktaş efsanelerine ise rakip olan protokolde Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ve Defne Belediyesi Başkanı İbrahim Güzel yer aldı. Başlama vuruşuyla başlayan mücadelede Beşiktaş 2-0 öne geçti, Hatay protokolü daha sonra 3 gol atarak skoru 3-2’ye taşıdı. Mücadelenin son golü ise Beşiktaş’tan geldi. 30 dakikalık mücadelenin ardından maç 3-3 bitti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Maçın ardından kısa bir konuşma yapan Vali Doğan “Erhan Aksay futbol turnuvası kapsamında mayıs ayında başladığımız turnuvanın bugün finali oynanacak. Ben öncelikle şehrimizi teşrif eden eski efsane futbolcularımıza hoş geldiniz diyorum. Kendilerini Hatay’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Hem ilimizin tanıtımına yaptıkları katkıdan hem de bizlere geçmişi hatırlatmalarından dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Takımların fair-play çerçevesinde mücadele ettiği turnuva bugün sona erecek ve hak eden takım kazanmış olacak. Bu çerçevede turnuvanın devamı için katkı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Hem oynayarak hem manevi destek vererek bu turnuvanın ayakta durması ve yıllar içinde devam etmesi için büyük katkı sağlıyorlar. Hatay halkı adına da ben şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beşiktaş Şöhretler Karması ile kaptanlığını Vali Doğan’ın yaptığı Hatay Büyükşehir Protokol takımları arasında oynanan dostluk maçının ardından Beşiktaşlı eski futbolculara plaket takdim edildi.
HABER MERKEZİ