BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE NİCE FESTİVALLERDE BULUŞACAĞIZ


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivaline katkı sağlayan ve katılan herkese teşekkür etti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz Festivalinin son gününde anıt alanında yaptığı konuşmada belediye olarak her zaman sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

5 Temmuz festivaline yoğun bir ilginin gerçekleştiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı, şunları söyledi: “Belediyecilik sadece alt yapı yapan, duvar ve yol yapan bir kurum değildir. Belediyecilik aynı zamanda insanları kaynaştıran, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyen bir kurumdur. İnşallah bundan sonra da birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve barış içerisinde nice festivalleri birlikte geçiririz. Bundan sonra da festivallerimiz her zaman daha güzel her zaman daha coşkulu olacaktır.
Belediye olarak festival süresi boyunca birçok etkinlik, açılış, sportif faaliyet ve konserler düzenledik. Festivalimize gerek ilçe dışından gerek il dışından bir konuk ve sporcu katıldı. Festivalimize büyük katkıları olan İskenderun Kaymakamlığımıza, üniversitemize, emniyetimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza, personelimize ve katılımlarından dolayı çok kıymetli halkımıza sizlerin huzurunda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”