BİRİZ, BERABERİZ!


Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığındaki heyet, KKTC Başbakanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, İSGİAD Başkanı ve Kıbrıs Fahri Konsolosu Gökhan Gökten ve işadamlarından oluşan heyetin, Kıbrıs Barış harekatının 45. Yılı nedeniyle yaptığı ziyaret duygulandırdı.

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti aktararak “Bizler Kıbrıslı Türkler olarak her zaman Anavatan Türkiye’nin himaye ve desteğini yaşayan soydaşlarınız olarak, bugün burada Türk Dünyası’nın varlığını görmekten daha da mutlu olduk, şeref duyduk. Şunu çok iyi biliyoruz ki, Türkiye’nin ve Türk Dünyası’nın desteğiyle Kıbrıs’taki Türk varlığının temelleri daha da sağlamlaşacaktır” dedi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan ise, “Devletimiz soydaşlarımızın yanındadır, birdir, beraberdir” diyerek, Kıbrıs Barış harekatının 45. yılını kutladı. 

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ise, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın selamlarını ve başarı temennilerini iletti.
Haber: Yılmaz AKPINAR