TÜRK EĞİTİM SEN’DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE KARNE!


Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sona ererken, şube olarak İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir Karne hazırladı.

İroni amaçlı hazırlanan karne hakkında konuşan Yanık, “İcazet aldığı Siyasetçi, Sendika ve Ağabeyleri dışındakiler hariç diğer paydaşlarla iletişimleri bozuk olan, bu eğitim yönetimi anlayışının başarısız olmalarının cezasını öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm eğitim çalışanları çekmektedir” dedi.

Yanık, hazırlanan karne hakkında şu bilgileri paylaştı;
“Komisyonlarda Yandaşa görev verme becerisi 100, Aynı Müdürü Muhakkik Yapıp Okullarda Mobbing Uygulama 100, Eşi Dostu Siyasetçi yakınlarını yönetici yapma 100, Eğitim Çalışanları ve Halkla ilişkiler 0, Kurum İçi Huzur, Emeğe Saygı, İşbirliği 0, Öğretmenleri Norm Fazlası Edip Mağdur Etme 100, Şube Müdürleri İle Eşgüdümlü Çalışma Becerisi 0, Mevzuata, Mesleğe ve Adabı Muaşeret Kurallarına Hakim Olma 0, Uygulamalarda Sarı sendikadan, Dernek Başkanından icazet alma becerisi 100, Okul Dönüşümleri, Derslikleri Verimli kullanma Becerisi 0, Eşe Dosta, Yandaşa Ödül Verme Teşebbüsü 100, Öğrenci ve veli ile ilgilenme, okulların sorunlarını çözme 0, Proje okullarına hukuk dışı yandaş yönetici teklifi, Usulsüz Görevlendirme 100, Ek Dersleri Zamanında Ödeme Becerisi 0. Biz de yüzlerce eğitim çalışanın temsilcisi olarak İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne böyle bir karneyi uygun gördük. Bütün olumsuzluklara rağmen fedakârca görevlerini yerine getiren öğretmen arkadaşlarımıza ve eğitim çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”

Yanık, “Eğitim Çalışanları bu teşekkürü fazlasıyla hak ediyor. Çünkü onlar her türlü olumsuzluğa, ayrımcılığa baskıya, ve engele rağmen görevlerini azimle şevkle, inanç ve imanla yerine getirerek yönetimin eksiklerini de kapatmışlardır. Bizler Devletimizin ve milletimizin varlığı için, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara hazırlayacağımızın sözünü Yüce Türk Milletine veriyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR