TAKIMI HAK ETTİĞİ NOKTAYA HEP BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından oluşturulan ve Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Brifing salonunda gerçekleştirilen toplantıya kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Genel Sekreter Mehmet Ali Dokuzoğlu, Futbol Takım sorumlusu Bünyamin Saraçoğlu, Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yardımcı antrenör Kenan Kurt, Halit Yavuz ve yönetim kurulu üyesi Ergün Saydam katıldı.

Düzenlenen yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapan kulüp başkanı Kemal Nadir Ünal, “Bilindiği üzere bir süre önce İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı’nın teveccühleri ile yeni yönetim kurulu oluşmuştu. Şimdide teknik heyetimiz ile bir araya geldik. Teknik Direktör Hıdır Özdemir takımımızın yeni antrenörü oldu. Hep birlikte İskenderun Belediye Spor’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise yaptığı açıklamada, “Bizler belediye olarak her zaman spora ve sporcuya destek olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde takımızı en üst noktalara çıkartacağız. Takımımız bilindiği üzere Bölgesel Amatör Liginde mücadele ediyordu. Bu sezonda inşallah bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde görüş beyan etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR