OTUZDOKUZLULAR YIKTI GEÇTİ


Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu’nda Şehit Ahmet Yayman Otuzdokuzlular fırtınası esmeye devam ediyor. Çıktığı her karşılaşmada organize takım futboluyla dikkat çeken Otuzdokuzlular, kıran kıran geçen mücadelede Şehit Serkan Kasap Karayolları’nı 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek, Play-Off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Hatay bölgesi hakemlerinden Metin Sugurtin, H. Nadir Dörtkaş ile Yunus Demir’in yönettiği karşılaşmada Şehit Ahmet Yayman Otuzdokuzlular’ın gollerini Hasan Korkmaz (2), Fatih Aksın ile Serdar Karlıdağ attı.

Sert oynamalarına rağmen Otuzdokuzlular’ı durdurmayı başaramayan Şehit Serkan Kasap Karayolları, gol yollarında zorlandı.

Otuzdokuzlular’ın hızlı futbolcuları Hasan Korkmaz ve Fatih Aksın, rakibin defans oyuncularını darmadağın etti. Serdar Karlıdağ’ın muhteşem asistleri, Bülent Yılmaz ve Bünyamin Aktaş’ın’ın agresif oyunuyla ileri uçlu başarılı bir oyun ortaya koydu.

Kale gibi defans gösteren Veysi Çelik, Ramazan Şahin, Yılmaz Cirdi’nin performansı görülmeye değerdi. Orta sahada Serdar Ünal ve Ünal Dede dinamo gibi çalıştı. Ayağındaki ağrılara rağmen karşılaşmaya ikinci yarı dahil olan Ali Korkmaz’ın teknik oyunu takımın performansını tetikledi.

Otuzdokuzlular’ın file bekçisi Arda Yolbüken ise güven verirken, kalede devleşti.. Muhteşem futbolun teknik hocaları Erdal Canarslan ve Durmuş Karadere’nin başarılı taktiği her maçta galibiyet ile sonuçlanıyor.
Maç boyunca Sezai Kök ve Metin Özdokur’un katkısı ise görülmeye değerdi.
Takımı ateşlemekle kalmıyor, gücüne güç katıyor.
Haber: Yılmaz AKPINAR

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu’nda puan durumu şöyle oluştu;