HELAL OLSUN ALTIN ADAMLARA!


Geçtiğimiz Ramazan bayramında, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nda ihtiyaç sahibi öğrencilere ve ayrıca İşitme engellilere bayram hediyesi dağıtarak, ‘Sen de güldür’ adlı anlamlı ve örnek bir projeyi başarıyla uygulayan İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası, İşitme engellilerle kahvaltıda bir araya gelerek, yüzleri bir kez daha güldürdü.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası tarafından düzenlenen ve Gülhan Tatlı’nın tercümanlığında gerçekleşen programda keyifli anlar yaşandı.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, “Her etkinliğimize, her projemize verdikleri destekten ötürü basınımıza teşekkür ediyorum. TRT Çukurova’nın bizimle röportaj yapması, ‘Sen de güldür’ adlı projemize destek vermesi ayrı bir güzellik katmıştır. Elimizden geldiği kadar böyle güzel ve anlamlı projeler yapmayı sürdüreceğiz. Her zaman söylüyorum, başka İskenderun yok! Hafta sonu Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’ya gittik. Esnafın ve halkın mutluluğunu gördük. Ne yazık ki, oradaki canlılık burada yok. Dilerim, benzer bir sosyal canlılık İskenderun’da da yaşanır” diyerek, beden diliyle işitme engellilere teşekkür etti.

İskenderun İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük de, her zaman yanlarında olan ve kendilerine destek veren Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kuruluna teşekkür belgesi takdim etti. Haber: Yılmaz AKPINAR