5 TEMMUZ’DA KONSER COŞKUSU!


İskenderun 5 Temmuz Turizm, Kültür ve Sanat Festivali; spor, sosyal ve kültürel etkinliklerle dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz dönem yapılmayan festivali tekrar gündeme alan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun halkını ünlü sanatçılarla buluşturuyor. Bülent Serttaş, Derya Uluğ ve Merve Özbey& Feat Dj Erdem Kınay gibi ünlü isimlerin katılacağı ücretsiz halk konserleri şimdiden heyecan uyandırdı.

ÜÇ GÜN, ÜÇ GECE!
İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5 Temmuz Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 5 Temmuz Günü akşamı ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Bülent Serttaş, İskenderun halkı ile buluşacak.

Pop müziğinin sevilen ismi Derya Uluğ ise, 6 Temmuz akşamı hayranlarına coşku dolu bir gece yaşatacak. ‘Okyanus’ ve ‘Canavar’ adlı şarkısıyla pop müzik listelerini alt üst ederek iyi bir çıkış yapan Derya Uluğ, sevilen şarkılarını seslendirecek.
7 Temmuz Günü akşamı ise Merve Özbey& Feat Dj Erdem Kınay ile sahil şeridi müziğin tüm ritmini yaşayacak.

Merve Özbey, ‘Helal ettim’, ‘Boynun borcu’, ‘Vuracak’ gibi yeni ve eski şarkılarıyla İskenderunlular’ı coşturacak. Erdem Kınay ise DJ kabininden, Türk ve yabancı hareketli parçalarla hayranlarına müzik ziyafeti çekecek.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Festival organizasyonumuz ile halkımıza güzel bir yaz festivali havası yaşatma çabası içerisindeyiz. Ünlü sanatçılarımız sahne alarak halkımızla kurtuluş günümüze ortak olacak. İskenderun, festival boyunca renkli etkinliklere sahne olacak. Böylece elbirliği ile İskenderunumuz’u layık olduğunu yere yükselteceğiz. Tüm vatandaşlarımızı etkinlik ve konserlere bekliyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR