YERİNDE TAKİP!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, halka kalıcı hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mustafa Kemal Mahallesinde ve sahil şeridinde çalışmaları devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını muhtar İsa Taş ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Fatih Tosyalı, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
Muhtar İsa Taş ile birlikte Mustafa Kemal Mahallesinde belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fatih Tosyalı, gerek yol, gerek kaldırımlar, gerekse alt yapıdaki düzeltmeler yapıldıktan sonra, şehrin modern ve çağdaş anlamda vatandaşların daha kolay yararlanabileceği bir hizmet anlayışı içerisinde hizmete sunulacağını belirtti.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Başkan Fatih Tosyalı, “Halkımıza iyi hizmet verme gayreti içerisindeyiz. Yolarımızı kaldırımlarımızı, sokaklarımızı güzel bir görüntüye kavuşturmanın gayreti içerisindeyiz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz özveri ile çalışıp işleri kısa zamanda bitirme gayreti içerisindeyiz. Bu sebeple öncelikli olarak işçilerimize ve çalışmalar sırasında bizlere anlayışlı davranan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ise yapılmakta olan hizmetlerden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkürleri iletti. Haber: Yılmaz AKPINAR