LİMAKPORT’DAN ANGUS KOKUSUNA ‘ORGANİK’ ÇÖZÜM!


LİMAKPORT, İskenderun limanına gelen Angus yüklü gemilerden kaynaklanan şikayetleri bertaraf etmek için harekete geçti.

Dünyanın farklı ülkelerinde yapılan araştırma neticesinde, probiyotik bakteri içerikli, doğaya ve tüm canlılara tamamen zararsız, toksik etkisi olmayan organik bir ilaç ile, Angus kokusu artık vatandaşları rahatsız etmeyecek.

LİMAKPORT yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Dünya Sağlık Örgütü ve ilgili Türk makamlarının onayladığı organik ilaç, ilk etapta gemi içerisinde, gemi iskeleye yanaştıktan sonra ise Angusların tahliyesi esnasında kullanılacak.

İskenderun halkının, Angus yüklü gemilerin limana yanaşması dönemlerinde karşılaştıkları sorunları tamamen ortadan kaldırmak için, tüm imkanları seferber ettiklerine dikkat çeken LİMAKPORT yetkilileri, “Vatandaşlarımızın hassasiyetini önemsiyor ve sorunları bertaraf etmek için çaba sarf ediyoruz. Angus gemilerinin ilk geldiği dönemlerde bir haftaya kadar süren işlemleri, kantar sayısı ve tahliye sistemlerini iki katına çıkartarak azami iki güne kadar düşürdük. Şimdi de, koku sorununu tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçtik. Uygulama aşamasında olduğumuz sistem ile, organik koku giderici ilaçlar kullanarak Angus kokusunu hissedilmeyecek derecede azaltmayı planlıyoruz” şeklinde konuştular. Haber: Yılmaz AKPINAR