İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMALIYIZ


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yeni dönemde azim ve kararlılıkla hep birlikte ilçeye hizmet edeceklerini söyledi. Belediyenin brifing salonunda belediyede görev yapan güvenlik personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, herkesin çalışmalarında özveri ve gayret göstererek çalışmasını istedi.

İskenderun Belediyesi’nde görev yapan herkesin kurumu en doğru şekilde temsil etmesi gerektiğini belirten belediye başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun’umuza en güzel hizmetleri yapmak için gayret edeceğiz. Sizler önemli bir görev yapıyorsunuz. Belediyenin görünen yüzüsünüz. Çalışmalarınız bu anlamda çok önemli. Onun için sizlerden aynı güler yüzlülüğü, çabayı ve gayreti devam ettirmenizi istiyor, çalışmalarınızda hepinize kolaylıklar diliyorum. İşimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız” dedi.

İŞ DİSİPLİNİNDEN TAVİZ YOK
İskenderun Belediyesi Güvenlik Müdürü Bülent Helvacı ise güvenlik personelinin yapması ve uyması gereken davranışlar üzerine bilgiler verdi. İskenderun Belediyesi’ne yakışır bir tutum ve davranış içerisinde olunması gerektiğinin altını çizen Helvacı personelin her zaman göreve hazır olması gerektiğine dikkat çekti. Daha sonra güvenlik personelinin çalışma esnasında halkla olan iletişiminin güçlenmesi için yapması gerekenler anlatıldı ve güvenlik personeline beşeri ilişkiler, belediye hizmetlerinin yürütülmesi sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar ile görev ve iş disiplini konularında bilgiler aktarıldı. Haber: Yılmaz AKPINAR