GÖNÜLLERE ‘DÜŞER’, SEVGİYE YOL EYLER!


İskenderun’un sevilen ve başarılı esnaflarından Mehmet Düşer, Mübarek Ramazan Ayında verdiği geleneksel iftarla gönül köprüsü kurdu. Yıllardır ‘Kebapçım’ adlı işyeriyle kalitenin ve lezzetin öncüsü olarak hizmet veren Mehmet Düşer’in her Ramazan ayında verdiği iftar, birlik ve beraberlik içinde insanlarımızı aynı sofrada birleştirdi.

İftar yemeğine; AK Parti ilçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, ilçe teşkilatı eski başkanlarından Dr. Uğur Feriz, Ayhan Bodur, HESOB Başkan vekili Erol Akın, 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, iş insanı Tahsin Öztekin, Sezer Kara, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Mimarlar Odası İskenderun Temsilcisi Koray Tanın, Lokantacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, Teraziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu, Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, Yükseliş Koleji Genel müdürü Aykut Davut Öktem, TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü, Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu Müdürü Hasan Akdoğan, Kitap Otağı Yayınevi sahiplerinden Aşir Alkaç, Habip Turan, okul müdürleri, Belediye meclis üyesi Muharrem Dingil, belediye eski meclis üyeleri Bülent Özer, Osman Çolak, Halit Akıncı, Mehmet Başlak, sendika temsilcileri, gazeteciler, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Ezanın okunmasıyla dualar okundu, ardından topluca iftar açıldı. İftarda Mübarek Ramazan ayının tüm manevi iklimi yaşanırken, Hamit Açıkgöz hoca tarafından dua okundu.

İftarın ardından davetliler, birlikte sohbet etti.. Gönül dostlarının bir araya geldiği bu sofra için tüm davetliler Mehmet Düşer’e teşekkür ettiler. 

AK Parti ilçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, “İskenderunumuzun tüm renklerini bir araya getiren ve Mübarek Ramazanın kardeşlik ikilimini estirip tezgaha geçerek bizlere ev sahipliği yapan Mehmet Düşer Bey’in İftarına katıldık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. 
Haber: Yılmaz AKPINAR