ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ


İskenderun Körfez Katı Atık Birliği ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. İskenderun Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine İskenderun Körfez Katı atık birliği Başkanı Fatih Tosyalı, Bem-Bir-Sen Hatay İl Başkanı Murat Başar, belediye başkan yardımcıları katıldı.

Düzenlenen törende konuşma yapan Bem-Bir-Sen Hatay İl Başkanı Murat Başar, sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenleri kutlayarak, “Bu sözleşmenin imzalanmasında büyük katkısı olan İskenderun Körfez Katı atık birliği Başkanı Fatih Tosyalı ve birlik başkanlarına candan teşekkür ediyoruz. Bu sözleşme ile katı atık birliğinde çalışan memur çalışanlarımıza yasal mevzuatlar çerçevesinde en yüksek oranda sosyal denge tazminatı gerçekleşmiş oldu. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

İskenderun Körfez Katı Atık Birliği Başkanı Fatih Tosyalı ise insan odaklı bir hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, ”Çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Hep birlikte halkımıza en iyi hizmeti vermek için daha çok çalışacağız. Bu imzalanan sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından SDS imzaları atıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR