BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN GALATASARAYLILAR’A JEST!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Atatürk anıtı önünde toplanan Galatasaraylı taraftarlar tarafından “Tosyalı Başkan, İskenderun Spor Şampiyon” tezahüratları ile karşılandı. 

MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, spora verdiği önemi Atatürk Anıtı önüne kurdurduğu dev ekran ile gözler önüne serdi. Başkan Fatih Tosyalı, Galatasaraylı taraftarlardan gelen yoğun istek üzerine Galatasaray ile Başakşehir arasındaki önemli karşılaşma için Atatürk Anıtı önüne dev ekran kurdurdu. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı ile birlikte geldiği Atatürk Anıtı önünde karşılaşmayı izleyen yaklaşık 15 bin kişilik taraftar topluluğu tarafından “Tosyalı Başkan İskenderun Spor Şampiyon” tezahüratlar ile karşılandı. 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kendisine gösterilen sevgi gösterileri karşısında teşekkür ederek, Galatasaraylıları şampiyonluğunu kutladı.Ligin bitmesine 1 hafta kala takipçisi Başakşehir’i Feghouli ve Onyekuru’nun attığı golle 2-1 mağlup ederek puanını 69’a çıkartarak şampiyon oldu.
Maçın bitiş düdüğünün ardından Galatasaraylıların şampiyonluk kutlamaları görülmeye değerdi. Haber: Yaşar GÜLLÜ