BAŞKAN FATİH TOSYALI TAM GAZ SAHADA!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, haftanın her günü mesaisine çalışmaları sahada inceleyerek başlıyor.

Başkan Fatih Tosyalı, günlük mesaisinin önemli bir bölümünü yürütülen çalışmaları yerinde takip etmeye ve vatandaşlarla bir arada olmaya ayırıyor. Haftanın her günü erken saatlerde ilçenin farklı noktalarında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek güne başlayan Başkan Tosyalı, İskenderun Körfez Katı Atık Birliği Encümen ve meclis toplantılarını gerçekleştirerek, “Hedefimiz daha temiz bir İskenderun” dedi.

Başkan Tosyalı, Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirdikleri ilköğretim öğrencilerine yönelik sinema günlerine de katıldı. Kültür Sarayında öğrencilerle birlikte sinema izleyen Tosyalı, “Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

‘TÜM EKİPLERİMİZLE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ’
Başkan Tosyalı ayrıca, Cırtıman- Şekere yolunda yapılan çalışmalar hakkında da vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunarak, ortak akıl ile tüm sorunları çözeceklerini söyledi.

Gün içerisinde, çarşı esnafı ve vatandaşları da ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, halkın istek ve taleplerini dinleyerek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Tosyalı, “Şehrimizin ihtiyacı olan hizmetleri kazandırabilmek ve vatandaşımızın hak ettiği kalitede hizmet üretmek için tüm ekiplerimizle canla başla çalışıyoruz. Gerek yol çalışmalarımız gerekse şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerimiz İskenderunumuz’u geliştirme ve değiştirme adına yaptığımız çalışmalardır. Yaptığımız çalışmalarla daha yaşanılır bir İskenderun inşası gerçekleştiriyoruz. Modern ve geleceğe dönük, yarınların muhtemel sorunlarına öncü çözüm getiren, vizyon projelerle hemşehrilerimizin taleplerine kulak veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Daha yaşanılır bir İskenderun’un birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu. Haber: Yılmaz AKPINAR