ŞEHİTLERİMİZE DUA


İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve polis memurları, Polis Haftası sebebiyle şehitlik ziyaretinde bulundu. Şehit polislerin mezarı başında dua eden Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve Polis Memurları, şehit polislerin yanı sıra askerleri de unutmadı. Emniyet Müdürü Tolunay, beraberinde komiser ve polis memurları ile birlikte şehit askerlerin de kabirlerini ziyaret ederek dua ettiler. 

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Gün içerisinde şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Tolunay, şehit ailelerinin yakınlarıyla sohbet ederek şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Şehitlerin vatan uğruna can verdiğine dikkat çeken Emniyet Müdürü M. Mithat Tolunay, “Vatan uğruna şehit olmak her baba yiğitin harcı değildir. Sizin çocuklarınız bu vatan uğruna, sizler için, bizler için şehit olmuştur. Her zaman yanınızda olacağız” diyerek, emniyet teşkilatının her zaman şehit ailelerinin yanında olacağının altını bir kez daha çizdi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Tolunay, vatanları uğruna canlarını feda eden şehitler ve onları yetiştiren aileleri ile gurur duyduklarını kaydetti.
Haber: Yılmaz AKPINAR