ARİAD YÖNETİMİ, BAŞKAN GÜVEN’İ ZİYARET ETTİ


Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Arsuz İşadamları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahalli İdareler Seçimlerinde Arsuz Belediye Başkanı olarak seçilen Dr. Asaf Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Kısa adı ARİAD olan derneğin başkanı Adnan Ağır; “Dernek yönetimi olarak Belediye Başkanlığına seçildiğinizden dolayı sizleri tebrik eder yeni görevinizde başarılar dileriz. Bizler de Arsuz’un gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya, ihtiyaç duyulması halinde göreve hazırız” şeklinde konuştu.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ise; ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Güven, “Hizmet noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz, halkımıza hizmet etmek için buradayız. Arsuz’un gelişmesi, ulusal alanda herkes tarafından bilinen bir ilçe olması için gereken tüm çabaları sarf edeceğiz. Hep birlikte bu hedefi gerçekleştireceğiz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR