YAPARSA ‘FATİH TOSYALI’ YAPAR!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Suçıkağı Mahallesi’nde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Mahalle sakinleri, “Yaparsanız siz yaparsınız” dediği Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 1 Nisan’dan itibaren mahallenin sorunlarını çözeceklerini söyledi.

‘CUMHUR İTTİFAKI HİZMETİN EN GÜZELİNİ YAPAR’
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Belen Başkan Adayı İbrahim Gül ile birlikte ilçenin Suçıkağı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla kahvaltı yapan Tosyalı’ya, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, meclis üyesi adayları eşlik etti. Kahvaltının ardından vatandaşlara seslenen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderun’daki diğer mahalleler nasıl önemliyse Suçıkağı Mahallesi de aynı öneme sahip. Diğer mahallelere nasıl hizmet yapılıyorsa, Suçıkağı Mahallesi’ne de hizmet gelecek. Çarşı merkezinde yapılan hizmetlerden, mahallemiz de faydalanacak. Bizde bunların hepsini çözecek irade var. Nasip olur da 1 Nisan’da göreve gelirsek, kollarımızı sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Şimdi particiliği bir yere bırakalım. İskenderun için bir şeyler yapalım. 31 Mart’tan sonra partimin rozetini çıkarıp tüm İskenderun’un başkanı olacağım. Bunun için sizlerin desteğine talibim” dedi.

‘ANALARIMIZIN DUASIYLA KAZANACAĞIZ’
Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, “Yolumuz bellidir, yolumuz yönümüz cumhur ittifakı ile inşallah bu secimi alacağız” dedi. Gül, mahallede ekmek açan kadınlara yardım ederek, “Analarımızın duasıyla kazanacağız” diye konuştu.Başkan Adayı Fatih Tosyalı daha sonra Modern Evler Salı Pazarı’na geçerek, esnafın ve alışveriş yapan halkın talep ve beklentilerini dinledi. HBB Başkan Adayı İbrahim Güler’in de katıldığı esnaf ziyaretinde, yorgunluk çayı içen heyete yoğun ilgi vardı. Gün içerisinde Ulucami Caddesi esnafıyla buluşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, esnafa ve alışveriş yapan vatandaşlara karanfil dağıttılar.
AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi’nin eşlik ettiği ziyaretler renkli görüntülere sahne oldu.
Başkan Adayları, CHP seçim ofisini de ziyaret ederek, partililere başarılar dilediler.
Haber: Yılmaz AKPINAR