KAYMAKAM YÖNDEN EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” kapsamında, devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişarelerde bulunuyor.

Emel Akçay İlkokulu ev sahipliğinde, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarı hazır bulundu.

Kaymakam Yönden, hoşsohbet ortamında bir araya geldiği okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve mahalle muhtarı ile öğrenci velilerine tek tek söz hakkı vermek suretiyle, onları dikkatle dinledi.

İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan Emel Akçay İlkokulu Müdürü İlhan Okan tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi aktarımı yapılmasının akabinde, civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, çok yönlü bir değerlendirme yapıldı. Haber: Yılmaz AKPINAR