İŞİN ÖZÜ, FATİH TOSYALI SÖZÜ!


Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, mahalle mitinglerinde coşku ve heyecanla karşılanıyor. Dumlupınar, Muradiye, Pınarbaşı ve ardından Cırtıman ortak mitinginde, coşkulu kalabalık Başkan Adayı Fatih Tosyalı’yı bağrına bastı.

Binlerin katılımıyla gerçekleşen mitinge Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve meclis üyesi adaylarına sevgi gösterilerinde bulunan halk, “Sizlere güveniyoruz. Cumhur İttifakı ile İskenderun kazanacak” sloganlarıyla destek verdi.

‘MÜHRÜ, GÖNÜL BELEDİYECELİĞİNE VURALIM’
Coşku, sevinç ve heyecanın yaşandığı mitingde konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 31 Mart’ın Hatay için milat olacağını belirtti. “Haydi Hatay! Haydi İskenderun! Meydanları saran bu coşku ile Mührü Gönül Belediyeciliğine vuralım” diyen Milletvekili Özel, “Allah’ın izniyle inşallah bu seçimde tarihi zaferle Cumhur İttifakını Hatay’da tesis ederek halkımıza gereken önem ve hassasiyeti gösterip hizmetlerle bütünleştireceğiz” dedi.

Özel, “Pırıl pırıl bir meclis üyesi listemiz var. Fatih Tosyalı Başkanımız çok dürüst, güvenilir ve güzel bir insan. Biz onu çok sevdik. En büyük korkusu, milletine sadakatten ayrılmak. Şimdiden projeleri hazırlatıyor. Yapamayacağı işe girişmiyor. Memleketine sadık, hizmet etmeye yeminli bir belediye başkanı seçiyoruz. Allah’ın izniyle Büyükşehir’de, İskenderun’da zafer bizimdir. Hayırlı olsun”diye konuştu.
Daha sonra büyük bir coşku, heyecan ve havai fişekler eşliğinde Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı ile birlikte platforma çıktı.

‘İSKENDERUN KAZANACAK’
Dumlupınar, Muradiye, Pınarbaşı ve Cırtıman’da halkının bağrına bastığı Başkan Adayı Tosyalı, bölgenin belli başlı mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağını kaydetti. İskenderun’a hak ettiği hizmetler için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü veren Tosyalı, bu seçimi çok iyi bir netice ile bitirerek hükümet işbirliğiyle İskenderun’u şaha kaldıracaklarını önemle belirtti.

Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitingde İskenderun’a dair hedeflerini aktaran Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Emin olun İskenderun’a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Bunun için iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR