‘HEDEFLERİMİZ VE HAYALLERİMİZ VAR’


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Milletvekili Adayı Ecrin Nazlı İnan ve meclis üyesi adayları ile birlikte, İskenderun LİMAK Port’u ziyaret etti.

Yeni dönem proje ve faaliyetler hakkında sohbet eden Başkan Adayı Fatih Tosyalı, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.
LİMAK Port Genel Müdürü Gündüz Arısoy tarafından karşılanan heyet, çalışanlarla buluştu. Burada İskenderun’a dair hedeflerini ve yönetim ilkesini anlatan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderun’umuzda yaşayan kıymetli hemşerilerimiz gibi, değerli çalışanlarımızın, kardeşlerimizin de istek ve beklentilerini dinliyoruz. Biz büyük bir aileyiz, birlikte güçlüyüz! İskenderun Belediyesi’ne kurumsal bir kimlik kazandırmak için yola çıktık. Hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Bunları şekillendirecek projelerimiz var. Bu çıtayı sizin de sayenizde daha yukarıya, burada yaşayan insanların memnuniyet düzeylerini, yaşam kalitesini daha da arttıran bir faaliyet ortaya koymak nasip olur. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gün içerisinde Ziya Gökalp Caddesi esnafını ziyaret ederek, bol kazançlar diledi. Esnafın ve vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Daha yaşanabilir bir İskenderun için belediye başkanlığı görevine talip oldum. Bugün de esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, Planladığımız çözüm önerilerini anlattık” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR