GÖNÜLLER VE KALPLER KAZANMAYA GELİYORUZ!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi mahalle gezilerini sürdürüyor, kurumları ziyaret ederek, pazar esnafının talep ve beklentilerini dinliyor. Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Tosyalı’nın mahalle ziyaretleri mitingi dönüşüyor.

İSTE Petrol Mühendisliği Fakültesi’nde ki toplantıda İskenderun’da gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri tek tek anlatan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderun’un menfaatleri her şeyin önünde geliyor, bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz. İSTE ile halkımızı bütünleştireceğiz” dedi. İSTE ziyareti sonrasında Öksel Yemekçilik’in sahibi Hüseyin Öksel ile bir araya gelen Tosyalı, daha sonra sırasıyla İsmet İnönü, Gürsel, Kocatepe, Esentepe ve Süleymaniye mahallelerinde halkla buluştu.

KUTUPLAŞMA DEĞİL BÜTÜNLEŞME!
Yüzlerce vatandaşın meşalelerle karşıladığı Başkan Adayı Fatih Tosyalı projelerini açıkladı. Tosyalı, “Şehirlerin gelecekleri, oradaki yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Burada asıl olan insanımızı huzur ve mutluluk içinde yaşatabilmektir. Belediye başkanı demek sadece bir yönetici değil yeri geldiğinde ana baba, yer geldiğinde abi-kardeş, yer geldiğinde sırdaş ve yeri geldiğinde dert dinleyip çare olan insan demektir. Bunun için insanların ihtiyaçlarını öngörebilmek, derdini olduğu gönüllere derman olabilmek bizim en büyük amacımızdır. Gelecek nesillere emanet edebileceğimiz insan merkezli bir vizyonla ilçemiz yönetirken insanlarımıza ait değerleri her zaman koruyacağız. Biz bu hizmet ve gönül odaklı yolda çatışma değil uzlaşı, kutuplaşma değil bütünleşme, karalama değil iyi özellikleri öne çıkarma, ayrılık değil kavuşma, kayıp değil kazanım ve bilhassa projelerimizi ortaya koyarak hizmeti ön plana çıkararak gönüller ve kalpler kazanmaya geliyoruz. Bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Tüm İskenderun halkına en derin saygı ve sevgilerim sunuyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve meclis üyesi adayları da katılım gösterdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR