GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KAN BAĞIŞI


Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve İlçe Spor Müdürlüğü personelleri hep birlikte, Türk Kızılayı tarafından ülke genelinde uygulanmakta olan kan bağışı kampanyasına destek oldu.

Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi tarafından İskenderun Anıt Alanı’nda bulun Kızılay Kan Evi’nde kan bağışının kabul edildiği ofise kurum müdürleriyle birlikte ziyarette bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, ‘Kan Bağışı Hayat Kurtarır’ ve ‘Öne Çık Hayat Kurtar’ adı altında yürütülen kampanyaya destek olmak amacıyla kan bağışında bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun İlçe Müdürlüğü personelleri ile birlikte kan bağışı kampanyasına destek olduklarını belirten İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “Toplumda kan bağışı bilincinin oluşması konusunda herkese ciddi görevler düşüyor. Bizlerde bu anlamda Kızılay’a kan bağışı toplama çalışmalarında destek olmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak kan bağış kampanyasına destek olduk. Unutulmamalıdır ki, her kanının bir hayat kurtarabileceği düşünülerek kan bağışına önem verilmesi gerekir. Bu anlamlı organizasyona katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR