CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE YAKIN!


Cumhur İttifakı tüm kademeleriyle, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın etrafında sımsıkı kenetlenmiş durumda. Yoğun bir gündemle, İskenderun’da gönüllere dokunan Cumhur İttifakı’nın neferleri Milletvekilleri, AK Parti İlçe Yönetimi, MHP İlçe Yönetimi, Kadın kolları, Gençlik kolları, SKM, Ülkü ocakları, belediye meclis üyesi adayları, sahada olağanüstü bir tempoyla çalışıyor.

‘ŞER ODAKLARINI BERTARAF EDECEĞİZ’
31 Mart seçimlerine hazır olduklarını ve geçtiğimiz seçimlerden çok daha fazla oy almayı hedeflediklerini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, şer odaklarının oyların artmaması için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu odakların hedeflerinin sadece Cumhur İttifakı olmadığını, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye olduğunu beyan etti.

İSKENDERUN BU OYUNU BOZACAK!
Güven, “İskenderun bu oyunu bozacak! Allah’ın izniyle kazanacağız. Bugün baktığımız zaman burada, diri, canlı ve halka dokunan, milletin derdini kendi derdi olarak görüp çözme noktasında irade gösteren Başkan Adayımız Fatih Tosyalı ve Cumhur İttifakımıza mensup teşkilatlarımız var. Ve bunu sahada net olarak milletimizin teveccühü ile görüyoruz. Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayan on binlerin yüreğinde hissediyoruz. Cumhur İttifakı’yla gönül birliğini 31 Mart’ta hep birlikte zafere taşıyacağız” dedi. Başkan Güven, “Bu seçim genel başkanımızın da dediği gibi yalnızca yerel seçim değil bir beka seçimidir. Beka yerelden başlar ve genele kadar gider” şeklinde konuştu.

‘KAZANACAĞIZ’
MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise, “İskenderun bizim ilçemiz ve Allah ömür verirse, burada yaşayıp, burada son nefesimizi vereceğiz. İlçemizin sorunları bizim sorumlarımız, ortak sorunlarımızdır. İnşallah el birliğiyle İskenderun’un daha güzel bir ilçe olması için, belediye başkan adayımız Sayın Fatih Tosyalı, ilçe teşkilatımız ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla birlikte gereken her türlü mücadeleyi veriyoruz. Allah’ın izniyle kazanacağız ve İskenderun’u el birliğiyle zirveye taşıyacağız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR