BAŞKAN HAZIR, İSKENDERUN HAZIR!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Modern Evler, Yunus Emre ve ardından Mustafa Kemal, Gürsel mahallesi ortak mitinglerinde coşku ve heyecanla karşılandı.
“Dualarımızdasın Fatih Başkan”, Güvenin Adı Fatih Tosyalı” ve “Modern Evler Aslan’a Yol Vermez, Fatih’ine Canını verir” sloganlarıyla karşılanan Tosyalı, “İskenderunumuz’da turizmi, sanatı, ticareti canlandırmak, ilçemizi marka şehir yapmak için çıktığımız bu yolda yılmadan, yorulmadan gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Modern Evler, Yunus Emre, Mustafa Kemal ve Gürsel mahallesi mitinglerinde havai fişeklerle, davul zurnayla karşılanan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı; Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding YK Başkanı Fuat Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, meclis üyesi adaylarına büyük ilgi vardı.
Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding YK Başkanı Fuat Tosyalı, kardeşi OSB Başkanı Ayhan Tosyalı ile birlikte, Fatih Tosyalı’nın yanında kale gibi duruyor. Sıcak ve samimi görüntülerin yaşandığı mitingde kardeşlerin birbirleriyle kucaklaşması, mitinge katılanları duygulandırdı, zaferi pekiştirdi.

‘GÖNÜLLER SICAK’
İşadamı Edip Zelluh’un da katıldığı mitingde, Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya tam destek verdi. Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitingde, dakikalarca süren alkışlar arasında platforma çıkan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Hava soğuk, gönüller sıcak. Cumhur İttifakı’nı ve projelerimizi anlatmaya, desteklerini istemeye geldiğimiz hemşehrilerimiz bu gece soğuk havaya rağmen gösterdikleri teveccüh ile içimizi ısıttı. Allah’ın izniyle bu sevgi 31 Mart’ta sandığa da yansıyacak ve Cumhur İttifakı Türkiye’nin geleceğini inşa etme yolunda önemli bir adım atacak” dedi.Tosyalı, “Bizler kardeşçe yaşamayı iyi biliriz. Sevgiyi biliriz. Ne yapsalar biz bu nifaklara uymayacağız. Ne yapsalar kardeşçe yaşamamızı bozamayacaklar” açıklamasıyla büyük alkış aldı.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN, YORULMADAN…
Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. İskenderun’a dair hedeflerini aktaran Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Emin olun İskenderun’a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Sahile ve Akçay’a plajlar yapıyoruz. Seyir terasları, Kadın Eğitim merkezleri, 11 kilometrelik bisiklet yolu, yeni nesil semt pazarları, kütüphaneler, devasa parklar, kültür merkezleri, gezici başkanlık ofisleriyle her türlü hizmeti ayağınıza getireceğiz. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz biriz beraberiz ve birlikte İskenderunuz! Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

‘BİZİM VİZYONUMUZ İSTİHDAM’
Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’u cazibe merkezi haline getireceklerini belirterek, “İskenderun’a yatırımcı getireceğiz. Yeni yatırımlarla İskenderun’da işsizliği minimize edeceğiz. İstihdama yönelik projelerimizle İskenderun’u çok güzel bir gelecek bekliyor” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR