ALMAN GURBETÇİLERİN TERCİHİ AURA OLDU


Almanya’nın Osnabrück şehrinde yaşayan gurbetçi on bayan, tatil için geldikleri Hatay’da güzellik bakımlarını da sosyal medya üzerinden araştırdıkları İskenderun Aura Güzellik ve Estetik Merkezi’nde yaptırdı.
Kent dışından sonra, yurt dışından gurbetçilerin de ilgi odağı haline gelen uzman ekibi, kullandığı son teknolojik ekipman ve tekniklerle, güzelliklerine düşkün bayanların tercihi olan Güzellik ve Estetik Merkezi verdiği hizmette adeta sınırları aştı.

‘KATKIMIZ OLDUYSA NE MUTLU BİZE’
Güzellik ve Estetik Merkezi olarak kendilerinden gurur ve onur duyduklarını ifade eden ortaklar Serap Çam ile Müge Güler “Sağlık ve güzellik bakım sektöründe bizleri Almanyalardan tercih edip buraya kadar gelen on bayanımızı ağırladık. Üç gün boyunca işlemler yapıldı, yüzleriyle ilgili sıkıntıları giderildi. Umarım memnun kalmışlardır, bu bizim için güzel bir şey. Gerçekten Almanyalardan tercih edilmek, ismimizin duyulmasına çok sevindik. Sağlık ve güzellik bakımı için bizi tercih ederek gelen gurbetçilerimiz aynı zamanda Hatay’ın tarihi, turistik yerlerini de gezdiler, buralardan çeşitli alışverişler yaptılar. Bu manada esnafımıza da katkımız olduysa da çok mutlu olduk” dediler.

‘SONUÇTAN MEMNUNUZ’
Dr. Buket Şenkaya da Almanya’dan gelen gruba kişiye özel güzellik bakımı ve işlemleri yaptıklarını, uygulamalar sayesinde yaklaşık bir yıl kadar yeniden ihtiyaç duymayacaklarını söyledi.Döne Aslar, Almanya’nın Osnabrück şehrinde yaşayan on kişilik bayan arkadaş grubuyla, her yıl Türkiye’nin bir şehrinde tatillerini geçirdiklerini belirterek “2018 Kasım ayında Hatay’a geldik. Almanya’da sağlık ve güzellik bakım ücretleri hayli yüksek rakamlarda olması nedeniyle güzellik bakımımızı da burada yaptırmak için sosyal medyayı taradık ve bu merkezi bulduk. On gurbetçi bayan arkadaşımızla Hatay’da hem güzel vakit geçirdik, hem de burada güzellik bakımımızı yaptırma imkanı bulduk. Merkez ortakları Serap Çam ve Müge Güler ile Dr. Buket Şenkaya’ya çok teşekkür ediyoruz. Biz sonuçlardan çok memnunuz” şeklinde konuştu.