‘NEMUTLU’ İSSUME’YE!


Yerel seçimlere günler kala, Belediye Başkan Adayları ve Belediye Meclis üyeleri adaylarının çalışmaları bir yana muhtar adayları da çalışmalarıyla ön plana çıkıyor. Belen’e bağlı İssume Mahallesi Muhtar Adayı Müberra Nemutlu Kayacan, girişkenliğiyle, nezaketiyle ve başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Belen’da bölgede ilk olarak değerlendirilebilecek bir kadın muhtar adayının yıldızı yükseliyor. Belen İlçesi İssume Mahallesi Muhtar Adayı Müberra Nemutlu Kayacan, vatandaş odaklı yaklaşımı, sosyal projeleri ve 7 den 70’e tüm mahalle sakinlerine hitap edebilecek hizmet düsturuyla, çocukluğundan yetişkinliğine uzanan yaklaşık 30 yıllık bir geçmişiyle mahallesine adeta hizmet neferi olacak gibi.

“Mahallemiz Evimiz, Muhtarınız Kızınız” sloganıyla, mahalle sakinlerini ailesi gibi benimseyerek yola çıkan İssume Mahallesi Muhtar Adayı Müberra Nemutlu Kayacan, yaklaşık 12 yıllık “Tıbbi Sekreterlik ve Sağlık Danışmanı” görevinde temayüz ederek, iş tecrübesi ve halkla ilişkiler alanındaki tecrübe ve deneyimlerini ailesi olarak benimsediği mahalle sakinlerine yönelik kullanacağı esasıyla seçmenlerine güven aşılıyor.

Girişkenliği, halkla ilişkiler tecrübesi, tuttuğunu koparan bir cesareti ve vizyoner kişiliyle ön plana çıkan Müberra Nemutlu Kayacan şimdiden halkın gönlünde taht kurmuş gibi..
Haber: Yılmaz AKPINAR