KARDEŞLİĞİMİZ DAİMİDİR!


Seçim ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Ortodoks cemaatiyle bir araya geldi.

Ortodoks Vakfı Başkanı Can Teymur ve Yönetimi, Kilise Pederi Dimitri Yıldırım ve cemaat üyeleri tarafından karşılanan Başkan Adayı Fatih Tosyalı sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini ifade eden Vakıf Başkanı Can Teymur; “Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Tosyalı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ortodoks Kilisesi Ruhani liderimiz, vakıf yönetimi ve cemaatimiz adına size başarılar diliyoruz. Bu seçimin ülkemizin saadetine, barışına, huzuruna vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Samimi ve sıcak karşılamadan ötürü Can Teymur ve cemaat üyelerine teşekkür eden Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “Sizleri hiçbir zaman ailemizden farklı görmedik. Hep iç içe yaşadık. Komşuluk, dostluk yaptık. Bizler bu memleketin renkleri, zenginliğiyiz. Bundan sonra da bu kardeşliğin devam etmesini arzu ediyoruz. Yine hep birlikte el ele verip, İskenderun’un geleceği için çalışacağız. Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur beyefendiye, Ortodoks Kilisesi Papazı Sayın Dimitri Yıldırım’a nezaket ve hoşgörülerinden dolayı engin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Güzel memleketimizde dostça kardeşçe yaşamayı sürdüreceğiz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR