İSKENDERUN’A SEVDALIYIZ!


Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, mahalle mahalle gezerek, ev toplantılarına katılıyor.

Yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Tosyalı, sosyal ve aile projelerinden bahsedip, ‘Hanımların rahat ve verimli vakit geçirecekleri mekanlar yapmak üzere geliştirdiğimiz projelerimiz var” dedi. 
İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “Talip olduğumuz bu görevin bilincinde olup sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu şehre olan sevdamızı ve projelerimizi yorulmadan anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Gittiğimiz her yerde bizlere gönül kapılarını açıyorlar. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek. bundan sonra yapılacak olan çalışmaları anlattık ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamı vatandaşlarımızın desteğiyle en iyi şekilde zaferle ayrılacağız. Bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, teşkilatımıza ve bizi misafir eden ev sahiplerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ev toplantılarına ev sahipliği yapan vatandaşlar da Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya katılımları ve sohbeti için teşekkür ederken, seçimlerin hayırlı olmasını dilediler.