HEP BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi’ni ziyaret ederek, belediye personeliyle birlikte güzel işleri yapacaklarını söyledi. Tosyalı, “El ele verip mutlu bir geleceği hep beraber yeniden inşa edeceğiz. Birlikte yöneteceğiz” açıklamasında bulundu.

‘UYUMLU ÇALIŞACAĞIZ’
Belediye başkanı olması durumunda nasıl bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Üreten, çalışan, memleketi için dertlenen, hizmet eden olacağız” dedi.
“Bizim yönetim anlayışımız, dikte eden değil danışan belediyecilik olacak. Şehri birlikte yönetme hedefindeyiz” diyen Tosyalı, İskenderun Belediyesi’nde vatandaşlarımız hizmetini alırken her zaman şeffaf kazanabilir bir belediye olacağımız sözünü bir daha veriyoruz. Halkına hesap veren halkıyla her zaman uyumlu çalışan halkın sorunlarını kendi sorunları olarak bilen bir belediye başkanı ve yönetimci olacağız. İskenderun halkı her şeyin en iyisine layık, bunu bizler biliyoruz. İnşallah uyumlu çalışacağımızı temenni ediyorum. Belediye çalışanlarımıza, İskenderun halkımızın da sağduyusuna güveniyoruz” dedi. Toplantıya İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de katıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR