GÖNÜLLERDE YER EDİNİYOR!


Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ev toplantılarına katılarak vatandaşlara hizmetlerini ve projelerini anlatıyor.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz esnaf, kurum ve vatandaş ziyaretleri yapan Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, akşamları ise ev toplantılarında vatandaşlarla buluşarak, yapacakları projeler hakkında bilgi veriyor.

İskenderun’un başarılı kurumlarından Necatibey İletişim’i ziyaret ederek, Burçak Kıraç ve ekibiyle bir araya geldi. Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Gönüllerde yer ediniyoruz ve bu gönül bağını hizmete dökmeye adayız. Yapacağımız hizmetleri her bir İskenderunlu’ya anlatmak için geziyor, kapı kapı dolaşıyoruz. Desteklerini esirgemeyen tüm İskenderunlu hemşehrilerimize teşekkürler. Memleket işi, gönül işi diyerek durmaksızın çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Önceki gece Çay, Kurtuluş, Hürriyet, Süleymaniye ve Yenişehir mahallelerinde Sevgi Kavuk, Zeynep Boncuk, Ahmet İnci ve Necla Demir’in düzenlediği ev toplantılarına da katılan Başkan Adayı Fatih Tosyalı burada vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinin önemini ve yapılacak çalışmaları anlattı.

Tosyalı, “Biz gerek merkezde gerekse mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarla vatandaşımıza dokunuyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Çünkü ilçemiz her yıl önemli bir nüfus artışıyla büyüyor, bizim buna ayak uydurmamız için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. İskenderunumuz’u günler bekliyor“ diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR