FATİH TOSYALI’NIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı, 1.5 aydır yürütülen seçim kampanyası boyunca gece gündüz, aralıksız olarak çalışıyor.

Arife Tosyalı, eşini bu güne kadar gittiği her seçim programında yalnız bırakmadı. Her gidilen mahallede Arife Tosyalı’ya özellikle kadınlar büyük ilgi ve sevgi gösterdi.

Yağmur, çamur demeden kapıları bir bir çalarak eşine destek isteyen Arife Tosyalı, çalışmalarıyla beğeni topladı. Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın mahalle gezileri öncesinde kapıları tek tek çalıp çocuklara oyuncak dağıtan, mahallelinin dertlerini dinleyip çözüm noktasında yardımcı olmaya çalışan Arife Tosyalı, AK Parti ve MHP Kadın kollarıyla beraber çat kapı ev ziyaretlerine de eşlik etti.

‘BAŞARI İSKENDERUN’UN OLACAK’
Arife Tosyalı, “İskenderun halkımıza hizmet için yola çıktık. İyi günde kötü günde her zaman eşimle bir ve beraber olduk. İskenderunumuz’un geleceği için çalışıyoruz. Başarı hepimizin olacak, İskenderun’un olacak! Ben eşime ve İskenderun halkımıza her zaman destek vermeye devam edeceğim” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR