FATİH TOSYALI GÖNÜLLERE GİRİYOR!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 31 Mart seçimleri çalışmaları kapsamında ev toplantılarında Modern Evler, Denizciler, Sakarya, Yunus Emre, Dumlupınar, Meydan ve Düğünyurdu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.

Yoğun ilgiyle karşılanan Tosyalı, gönüllere girmeyi sürdürüyor.Sohbet havasında geçen ev toplantılarında, İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 31 Mart seçimlerinin Türkiye ve İskenderun açısından önemini anlattı.

Başkan Adayı Tosyalı, “Evlere misafir oluyoruz ve bina sakinlerimizle bir araya gelerek bundan sonra yapılacak olan çalışmaları anlattık ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamı vatandaşlarımızın desteğiyle en iyi şekilde zaferle ayrılacağız. Biz, milletimizin gönlüne giriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, teşkilatımıza ve bizi misafir eden tüm ailelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ise yerel seçim çalışmalarını SKM’nin oluşturduğu programlar çerçevesinde sürdürdüklerini ifade ederken, “Belediye Başkan Adayımız Fatih Tosyalı Bey ile birlikte vatandaşlarımızla seçimler hakkında sohbet ederken, bir yanda da kadın kollarımız hanımlarla sohbet gerçekleştiriyorlar. İnanıyoruz, birlikte kazanacağız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR