EN BÜYÜK ZENGİNLİK ‘GÖNÜL’ ZENGİNLİĞİDİR!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Türkmen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretinde coşkuyla karşılandı. Başkan Adayı Tosyalı, “Her türlü etkinliğinize ve çalışmalarınıza bu güzel kültürümüzü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için destek vereceğiz” dedi.

Yoğun katılımın olduğu ziyarette konuşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Yörükler bu ülkenin en mütevazi halkıdırlar. Çalışkan, kalender insanlardır. Milli ve manevi değerlerimizi korumak ve yaşatmak gelecek kuşaklara aktarmak her türlü ideolojinin ve kaygının üzerinde algılanmalıdır. Bu kültürel mirasımızın korunup yaşatılması adına yerel yönetimler olarak gereken neyse yapmak boynumuzun borcudur. Yörük kültüründen öğreneceğimiz en önemli şeylerden biri de gönül zenginliğinin en büyük zenginlik olduğudur. Sizleri de bu bağlamda sunmuş olduğunuz hizmetlerinizden ve planladığınız çalışmalarınızdan ötürü kutluyorum. Her türlü etkinliğinize ve çalışmalarınıza bu güzel kültürümüzü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için destek vereceğiz” dedi. 

Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Türkmen, Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Haber: Yılmaz AKPINAR