ARSUZ’DA UMUDUN FİTİLİNİ ATEŞLEDİK


CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Dr. Asaf Güven, haftasonunu yoğun bir programla geçirdi. Cumartesi günü Nardüzü, Konarlı, Övündük, Şarkonak ve Cumhuriyet Mahallelerinde, Pazar günü ise Gülcihan, Üçgüllük, Akçalı, Beyköy, Gökmeydan, Çetillik, Gözcüler, Hacıahmetli, Hüyük Mahallelerinde halkla iç içe geçiren Güven, hafta sonunu Uluçınar Merkez çarşı esnafını ziyaret ederek tamamladı.

SKM’NİN AÇILIŞINI YAPTI
Gittiği heryerde davul zurna ve sevgi gösterileriyle karşılanan Güven’e yoğun temposunda CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Hatay Milletvekili Adayı Riyat Kırmızıoğlu, eski belediye başkanları, belediye başkan aday adayları, meclis üyeleri, muhtarlar, partililer eşlik etti. İki güne 14 mahalle gezisi ve esnaf ziyaretinin yanı sıra Belen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını da sığdıran Asaf Güven, Arsuz aşkıyla çıktığı yolda azim ve kararlılığıyla takdir toplarken, belediye ve halk arasındaki iletişimin en üst düzeyde olması için hayata geçireceği yeni projesinden de bahsetti. CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Hakan Mazman, Nardüzü Mahallesi ziyaretinde Asaf Güven’e destek açıklamasını yenileyerek, herkesi CHP’ye sarılmaya davet ettiği konuşmasıyla alkış topladı. “Arsuz’da umudun fitilini ateşledik” diyen Mazman, martın sonunun bahar olacağına inandığını dile getirdi.
CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi’nde yerel iktidarı sürdüreceğini belirterek, ilçeye hizmetlerin gelmesi için iki belediyeyi de kazanmanın önemine değindi ve CHP’ye oy istedi.

‘BİZE GÜVENİN’
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ise, güneşli ve sıcak havanın Martın sonunda baharın gelişinin müjdecisi olduğunu belirterek, “Biz hem başarılı olmak için, hem Hatay’a ve ilçelerine değer katmak için çaba gösteriyoruz. İnanıyoruz, kazanacağız” dedi.
CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven de coşkulu, içi içene sığmayan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “Yapılabilecek şeyleri birlikte yapacağız, yasal olmayan şeyleri ise sizlere anlatacağız. Bunun sözünü size Dr. Asaf Güven sözü olarak veriyorum. İlçemizin sorunları var. Arsuz’u geleceğe taşıyacak projelerimiz var. En büyük sorunumuz, hatta Türkiye’nin sorunu ekonomik. Tarımda maalesef istenen şekilde çağın gereklerine, uygun yapılmıyor. Turizmde, üretimde, istihdamda sorunumuz var. 1 Nisan’dan itibaren inşallah sorunların hepsini birlikte konuşacağız” dedi. HABER MERKEZİ