AK PARTİ TEŞKİLATI BİRLİK İÇİNDE!


AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven geçmiş dönem ve yeni dönem teşkilat mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Girmiş katılımla gerçekleştirilen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.İlk olarak konuşan İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, bu birlikteliği zaferle sonuçlandıracaklarını söyledi.

Teşkilatın her kademesinde bu azim ve gayretin var olduğunu ifade eden Güven, kırgınlık ve dargınlık olmadan herkesin bu davaya bağlı kaldığını, önemli olanın da bu olduğunu üzerine basa basa vurguladı.

‘EN KOLAY ULAŞILACAK KİŞİ BENİM’
Daha sonra söz alan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise, özveri ve gayretin başarıya giden yolda en önemli etken olduğunu ifade etti.
31 Mart’a sonuç ne olursa olsun, önemli olanın dava ruhuna bağlı olmak olduğunu kaydeden Tosyalı, “Bizim istediğimiz en başta dürüstlük ve insanlarımızın sıkıntılarını çözmektir. Herkes Fatih Tosyalı ulaşılamaz diyor, aslında en kolay ulaşılacak kişi benim. Sürekli halkımızın içindeyiz. Sahada olacağız, var gücümüzle çalışacağız. Bakın bütün proğramlarımız coşku içinde geçiyor. İnsanlarımızda büyük bir enerji ve istek var. Allah’ın izni ile zafere ulaşıp, istediğimiz hizmeti İskenderun’a kazandıracağız” dedi.

Son olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, eski ve yeni Türkiye’den bahsetti. AK kadroların her zaman ülkemizin bekası ve milletimizin refahı için çalıştığını vurgulayan Özel, emek veren mücadele eden herkese bu kutlu davada muvaffakiyetler diledi.