VALİ DOĞAN MARKAJA ALDI


Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki heyet, Samandağ-Arsuz yolunda incelemelerde bulundu. Önceki gün sabah saatlerinde gerçekleşen incelemelerde Vali Doğan’a, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, DSİ 63. Şube Müdürü Mehmet Ekinci, Karayolları 53. Şube Şefi Mahmut Bilge Özmen ile diğer ilgililer de eşlik etti.

Vali Doğan ilk olarak Samandağ Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ederek, burada şeref defterini imzaladı ve Yarbay Taşkın’dan tesis hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Samandağ ile Arsuz ilçesini birbirine bağlayan sahil yolunda incelemelerde bulanan Vali Doğan, yolun durumu ve diğer hususlarda ilgililerden bilgiler aldı.
Gün içerisinde Arsuz İlçesi Madenli Mahallesi Balıkçı Barınağı’na geçen Vali Doğan, burada Barınak Dernek Yönetimi’nden istek ve taleplerini dinleyerek yapılması planlanan Marina ve Modern Balıkçı Barınağı hakkında dernek üyelerinin görüşlerini dinledi. Haber: Hatay Valiliği