TEYSİR AİLE ÇAY BAHÇESİ KÜLE DÖNDÜ!


İskenderun sahile sıfır noktada bulunan Teysir Çay Bahçesi’nde sabaha karı yağış altında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını itfaiye ekipleri, denizin taşması sonucu oluşan su birikintisinin içerisinde güçlükle söndürebildi.

Doğu Akdeniz’i etkisi altına alan yağış ve fırtınanın etkili olduğu İskenderun sahilindeki Teysir Çay Bahçesinde dün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında mutfak ile ön kısımdaki hediyelik eşya satışı yapılan bölümde henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Bir anda tüm alanı saran alevler çatıyı, masa sandalyeyi ve ön kısımdaki hediyelik eşya satışı yapılan bölümü tamamen kapladı.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede yangın yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun İtfaiye ekipleri, geceden itibaren etkili olan yağış ve denizin taşması sonucu yangın yerine su birikintisi yüzünden güçlükle ulaşabildi. Bir taraftan alevlere teslim olan tesis, diğer yandan yağan yağmur ve taşan denizin oluşturduğu su birikintisinin çalışmaları güçleştirdiği itfaiye ekipleri yaklaşık üç saatlik müdahale sonrası gün ağardığında yangını kontrol altına alabildi. Haber: Cuma KESEROĞLU