TEK’TE VERİMLİ SEMİNER!


Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu tarafından yürütülen eğitim semineri, İskenderun Gençlik Merkezi’nin koordinesinde Tek Kampüs Okullarının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Altı bölümden oluşan sunumda çocuklara sırasıyla insan vücudu, spor, sağlık, çevre, olimpiyatlar, fair play hakkında bilgiler aktarılırken, ekrandan oynanan oyunlar, yarışmalar, filmler ve çizgi filmlere yer verilerek çocukların hem eğlenip hem de odaklanması sağlandı. Olimpiyat tarihçesinin videosunun izlenmesinin ardından sorulan soruları doğru bilen öğrencilere hediyeler verildi. Bu önemli projeye ev sahipliği yapan Tek Kampüs Okulları kurucusu Yılmaz Tunç’a TMOK OLİ Spor Kültürü Olimpik Eğitim sunucu ve koordinatörü Sibel Yazgan Tel tarafından plaket takdim edildi.

İskenderun Gençlik Merkezi tarafından koordine edilen TMOK OLİ eğitiminde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı; “Öğrenciler İçin hem odaklanmaya yardımcı hem de eğlendirici böylesine güzel bir seminere Gençlik Merkezi olarak ev sahipliği yapmak bizler için gurur verici bir durum. Eğitimin her yıl olduğu gibi bu yılda çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Tek Kampüs Okullarına bizlere güvenip böyle güzel projelerde yan yana çalıştıkları için mutluluk duydugumuzu belirtmek isterim.”
Haber: Yılmaz AKPINAR