İŞTE HATAY’IN AK KADROSU!


Cumhur İttifakının Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı’nın katılımıyla açıklandı. 12’si AK Parti, 3’ü MHP ittifak adayı olmak üzere görücüye çıkan adaylar, gövde gösterisi yaptı.

Antakya Kapalı Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım törenine AK Parti Hatay Milletvekilleri, Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Hatay il teşkilatı, ilçe teşkilatları ve salonu hınca hınç dolduran Hatay halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende ilk olarak AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler konuştu.
Güler, AK Parti bayrağını Hatay’ın burçlarına asacaklarını söyledi. Hatay’ın her tarafını hizmetlerle donatacaklarını kaydeden Başkan Adayı Güler, “Gönül Belediyeciliğini tüm ilçelere yayacağız. Hoşgörü kenti olan Hatay’da yol, asfalt, çöp sorunu kalmayacak. Allahın izniyle 31 Mart akşamı herkesin desteğiyle zafere ulaşacağız” dedi. Güler’in ardından TBMM AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı söz aldı.

Uzun yıllar bu davanın içinde olduğunu kaydeden Bostancı, Cumhur İttifakının önemine değindi. Türkiye’nin iki büyük liderinin oluşturduğu Cumhur ittifakını başta Hatay olmak üzere Türkiye’nin her tarafında zafere ulaştıracaklarını önemle vurgulayan Bostancı, bu çatı altındaki herkesin yakınları ile birlikte oy vermesi gerektiğini söyledi.

Yaplan konuşmaların ardından AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Hatay’ın İlçe Belediye Başkan adaylarını salonda bulunan halka ve kamuoyuna tanıttı.
Alkışlar eşliğinde piste çıkan adayları, halk bağrına bastı. Törende, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı Rabia, Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise Bozkurt selamı ile halkı selamladı.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI:
İskenderun: Fatih Tosyalı
Antakya: İzzettin Yılmaz
Payas: Bekir Altan
Dörtyol: Fadıl Keskin
Belen: İbrahim Gül
Arsuz: Necim Bozkurt
Erzin: Hüseyin Gökçe
Kırıkhan: Ayhan Yavuz
Hassa: Mehmet Karataş
Reyhanlı: Mehmet Hacıoğlu
Altınözü: Rıfat Sarı
Kumlu: Mehmet Deli
Yayladağı: Mustafa Sayın
Samandağ: Mehmet Şık
Defne: Ferit Oflazoğlu