HBB’NİN BÜTÇESİ HALKLA BULUŞMUYOR!


AK Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Güler, yoğun tempoyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’ın her yerine dokunan Başkan Adayı Güler’in dün ki durağı İskenderun oldu. İskenderun’da esnaf, şoför ve iş dünyasını ziyaret eden Başkan Adayı Güler, sorunları tek tek not aldı.

Kentin başlıca sorunlarının çöp, çamur ve çukur olduğunu belirten Güler, şöyle devam etti:
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ geleneğinden geliyoruz. Devletimiz, gücünü, kaynağını insanımız yaşasın diye Hatay’a gönderiyor ancak bu milletimize ulaşmıyor. Hatay’da devletin gücü, kaynağı, imkanları sadece kaymakamlık, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İŞKUR, devlet hastanesi, Karayolları, Devlet Su İşleri eliyle milletimizle buluşuyor. Bu kurumlar üzerine düşeni yapıyor. Ancak Hatay’da en büyük devlet gücü, en büyük devlet kaynağı zenginliği Hatay Büyükşehir Belediyesinin bütçesidir ve bu milletle buluşmuyor. Biz bu gücü milletle buluşturmaya geleceğiz.”

Birlik ve uzlaşıya dikkati çeken Güler, “Esnafın derdini bilen insan lazım. Battı çıktının halini hepimiz görüyoruz. Trafik sıkışıyor. Bir de 100 yıllık geleneği deştirerek, yolların güzergahlarıyla oynadılar. Burada en büyük sıkıntıyı şoför esnafımız çekiyor. Biz gelince, bu battı çaktının üzerini kapatacağız. Bir de yollarımız pırıl pırıl olacak. Altyapıyı güçlendireceğiz. Esnafımız artık bir yağmur yağdığında ne yapacağını şaşırıyor. Yollar göle dönüşüyor. Allah’ın izniyle, tüm bu sorunları bertaraf edeceğiz” dedi.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Güler daha sonra İSGİAD’a geçerek, Başkan Gökhan Gökten ile ekonomik gelişmeler üzerinde sohbet etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR