GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ!


Cumhur İttifakı’nın AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, öğrencilere yönelik devam eden sportif kursların verildiği Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. 

TÜGVA Hatay İl Temsilciliği ve İskenderun Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Muhabbet Köprüsü’ etkinliğine katılan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, kurs alan öğrencilerle beraber bir süre sohbet ederek, devam eden kurs çalışmalarını, TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü ve Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ile birlikte izledi.

Daha sonra Gençlik Merkez’inde hizmet verecek alandaki çalışmaları inceleyen Başkan Adayı Tosyalı, “Gelecek nesillerimiz ve çocuklarımız için bütün çabamızla çalışıyoruz. Gençlik Merkezi’nin başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz. Allah’ın izniyle, gençlerimiz sağlıklı ve dinç olmaları, eğitim ve öğretimlerini kişisel gelişimlerini daha güzel gerçekleştirmeleri için birden fazla projemizi hayata geçireceğiz. Gençlerimize güveniyoruz” ifadelerine yer verdi.

Programa; İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü ve Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin katıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR